BOR 2019 Best DOWNWIND Ever! <3

JATAK!

Bellevue Ocean Race leverede 2019 den bedste Downwind længe set på dansk jord!

Den 8. juni gik hornet af og en 26 km. Perfekt Downwind blev skudt i gang. Ruten gik fra Klampenborg Kajakklub og have mål ved Snekkersten. Hele 52 roede stillede til start. 8 deltagere havde benyttet sig at løbets nye tiltag, en 12 km. downwind, det ligeledes sluttede i Snekkersten.

Da alle deltagerne ankom ved 8-9 tiden var der regn og ingen vind. Men regnen stoppede og vinden tog til, så tror jeg klart at sommerfuglene begyndte at flyve i manges maver!

En 26 km. lang rute, der i fugleflugt ville gøre at roerne kom tættere på Ven end Nivå gjorde at mange fik prøvet grænser af.

Men smilene var så store på mållinjen! Og der var så hamrende god stemning! Det var virkelig som om ingen ville pakke både på traileren, men hellere ville nyde og tage en tur til!

Hjemme i Klampenborg Kajakklub var der først hånd pølser med Ketter, inden den rigtige menu blev serveret.

Der var igen store flotte pengepræmier på 7500,-, 2500,- og 1000,- sponsoreret af NPV A/S – Urban and propety developer.

Og sponsorerede lodtrækningspræmier fra Aterra.dk, Dansprint, Kano og Kajakbutikken og Kajakcentrum.

Det er fjerde gang Klampenborg Kajakklub afholder Bellevue Ocean Race. Og det er ingen tvivl om at det er et yderst professionelt setup klubben laver. Den drøm der opstod for over 4 år siden, om at skabe et surfski stævne der havde international klasse er blevet til virkelighed.

Sporten vokser i Danmark, og internationale roere er også ved at få øjnene op for løbet.

I år var bl.a. Den europæiske sølvvinder Gordan Harbrecht fra Tyskland med og Ian Black en professionel surfskiroer fra Capetown på startlisten udover adskillige andre deltagere fra Sverige og Tyskland havde fundet vej til BOR!

MEGA tak skal det lyde herfra til alle som har givet en hånd med til at organiserer BOR! Der er mange garvede som igen bliver ved med at forbedre løbet, og alle de nye ansigter som anvender deres tid og energi på at gøre dette stævne muligt! TAK!

 I 2020 bliver Bellevue Ocean Race igen afholdt i 2. weekend i juni som bliver d. 13. juni.

“Klik” - Så ser du flere billeder at forberedelserne, is i Snekkersten og BBQ.

Lig mærke til alle de søde frivillige der tusser rundt omkring :)

Tak til Ole Torp for Billeder !

RESULTATLISTE

62511303_369264587280074_1029849775085715456_n.jpg

WINNERS OF BOR2019